03/01/2018 Bordel i herning 0

pik i kusse god pik

Det varede da heller ikke længe, før jeg for anden gang begyndte at komme. Igen styrede han min udløsning, så hele min krop var med i en lang superorgasme. Jeg var ikke bare taknemmelig for disse dejlige orgasmer, jeg var også imponeret over hans evne til at trække det ud og bygge det op, det var som om han kendte min krop bedre end jeg selv gør.

Efter en pause trissede vi nu ud på badeværelset og tog en bruser. Vi var langt ude på natten, men igen kælede Bents blide hænder for mig, så jeg kunne mærke lysten krible i maven, i kussen og endda også i røven, hvilket jeg aldrig havde oplevet før.

Da vi igen lå inde i sengen skrævede jeg over ham og sænkede kussen ned over hans stadig imponerende rejsning. Jeg sad længe på den og vippede og roterede med kussen, så jernet kom hele vejen rundt i mig, mens jeg nulrede min klit med hånden. Jeg kan stramme kussen, så det er en nydelse for Bent. Omvendt kan han stramme pikkens muskler, så pikkens hoved nærmest vipper inde i kussen på mig. Det er herligt at ligge og lege på den måde. Til sidst kravlede jeg ned fra jernet igen og lagde mig mellem hans ben og begyndte at suge på ham.

Jeg opfordrede ham til at lade sæden gå i munden på mig, når han fik udløsning. Det begejstrede ham synligt, og han fortalte, at han flere gange i de sidste par år havde drømt om mig og forestillet sig, hvordan jeg ville tage sæden ind munden, lade den ligge lidt på tungen og derefter synke den - og nu var det endelig blevet virkelighed.

På det tidspunkt var Bents jern efterhånden blevet kæmpestort, og jeg kælede for ham med både mund og hænder, så da han endelig kom, sprøjtede sæden simpelthen til alle sider, så jeg var helt klistret i ansigtet. Det var ganske herligt, så det ville han gerne prøve igen og igen. Jeg sutter ham meget gerne, for han nyder det virkelig. Bent blev hos mig om natten. Han var så udmattet, så øm i både mavemuskler og hofter, at han ikke gad at klæde sig på og køre de 25 kilometer, det drejer sig om.

Det viste sig at være en god beslutning, for da jeg næste morgen vågnede, var jeg ret liderlig, fordi Bent allerede havde lirket en pegefinger op i min kusse og lå og hidsede mig op. Først legede jeg også lidt med hans pik, det holder jeg nemlig meget af, og jeg gør det ofte, f. Så nu brugte vi en god times tid på badeværelset. Det meste af tiden stod jeg foran spejlet med et godt greb i håndvasken, mens Bent stod bagved med pikken boret ind i kussen, og så gik det løs.

Flere dage efter havde jeg røde mærker på hofterne, der hvor Bent holdt fast på mig, mens han kneppede mig. Først fik jeg en dejlig lang orgasme, hvor han holdt sæden tilbage. I anden omgang bad jeg ham fyre ladningen hurtigt af, og da den efter fem minutter endelig kom, kunne jeg tydeligt mærke sprøjtet helt inde i bunden af kussen, og det øgede nydelsen meget.

Det gav mig en idé, faktisk bad jeg Bent om at pisse mig i kussen, for det ville jeg gerne prøve. Måske kunne det give den samme fornemmelse. Efter flere forsøg viste det sig dog, at Bent slet ikke kan pisse med rejst jern, han mener ikke, det kan lade sig gøre, og min kvindelige læge mener heller ikke, det kan lade sig gøre. Hvis der er nogen af læserne, der kan pisse med rejst jern eller har erfaringer med det, vil vi gerne høre om det, det kunne være interessant at vide.

Måske er det nødvendigt med en særlig teknik? Bent og jeg flytter snart sammen, og det skal fejres, ved at jeg bliver bollet i røven. Det er noget vi har gemt til sidst, det siges at være ganske dejligt, bare man bruger tilstrækkelig meget glidecreme. Jeg er spændt på, om jeg kan få orgasme ved at blive bollet bagi, og om jeg bliver øm af det. Bør jeg gå med butt plug og hvor længe. Skal røvhullet skylles først, eller hvad? Der er mange gode spørgsmål. Nå skidt med det, bare Bent nyder det, så er jeg glad, og derfor glæder jeg mig meget til det.

Han er nu min herre og mester. Hehe, Må sige at din historie forstod at tænde mig, Øhh med hensyn til at tisse i kusse, Har jeg prøvet det en gang på min eks, det var ikke en god ting, og det skal stærkt frarådes, men det kan lade sig gøre. Vi har gjort det flere gange og haft nogle dejlige oplevelser med det.

Vi har gjort det når hun ligger på ryggen og ligeledes når jeg tager hende bagfra. Det er vigtigt at pikken ikke bliver presset nedad, men kan få lov til at stritte som den vil. Hvis der kommer pres på nedad lukker det, ihvertfald på mig. Iøvrigt en dejlig historie du der har skrevet. Mange hilsner fra Lion. Min kone tænder på en hård stråle tis som rammer hendes fisse og livmodermund og fylder hende godt ud.

Jeg rammer bedst og dybest inde, når pikken er hård. Fornemmelsen er varme og en overglat fissekanal. Det virker forbudt og frækt. Min kone skriger ofte af fryd og forventning. Jeg skifter mellem at pisse varme stråler ind i hendes underliv og kneppe hende hårdt i den våde kusse, som ofte skvulper over.

Ikke sjældent tisser hun på den kneppende pissepik. Nogle gange bolles hun med kondom og nyder når gummiet fyldes med pis og får pikken til at føles overstor. Kondommet sprænges ofte og skylles ud, hvorefter jeg pumper min sæd langt oppe i den nu gennemskyllede, ubeskyttede og spermhungrende fisse.

Kan godt være svært, men jeg har oplevet at hvis urinrørsåbningen bliver stimuleret, så vil det næsten altid fremprovokere vandladning. Når jeg gnider mig selv eller når min kone gør på urinrørsåbningen så går der ikke lang tid før pisset flyder i stride strømme.

Hovedmenu Forside Debat Horoskoper. Anonym 11 år 4 måneder siden 5. Kvinden ligger på ryggen, og manden ligger på siden, så han kan se hendes bryster, røre ved dem og resten af kroppen. Kvinden kan nusse hans inderlår, hans pik, nosser og endetarmsåbning undervejs, som er med til at holde rejsningen. Han trænger sin pik langsomt ind i kussen og bevæger den langsomt frem og tilbage. Efter 1 minut holder han 30 sekunders pause og forsætter med at føre pikken frem og tilbage, indtil han kan mærke at du skal han holde pause.

Efter pausen støder han ca. Holder pause og derefter 10 hurtige og 20 langsomme stød. På denne måde kan manden variere hurtige og langsomme bevægelser og improviserer efter behov.

Kvinden har brug for, at mandens pik er i hendes kusse mindst 10 min, for at hun kan blive fyldt op med energi. Det svare til at hælde benzin på en kæmpe lastbil, der skal køre igennem km ørken. Hvis mandens pik kun er inde kussen 2 min, kan hun kun køre km gennem ørknen, og det gør kvinden meget ked af det, og hun vil ofte blive trist, sur, brokkene og holde op med at rose og beundre ham. Kvinden ligger og onanerer undervejs og kommer måske før ham.

Det kan være en god ide, at der er helt mørkt, så kvinden kan give mere slip. Hvis Kvinden føler, han kigger på hende, mens hun onanerer, kan det tage meget længere tid for hende at komme. Manden kan trænes op til at kunne holde pikken inden i kussen en time, hvis de bliver ved og at de elsker ofte. Hvis det er mere end 48 timer siden så har manden svære ved at holde orgasmen tilbage. Jo oftere de har sex, jo nemmere er det at styre kanonen. Mange kvinder kommer i kontakt med sorg, når de har sex med manden i længere tid, så derfor vil nogle kvinder gerne have det overstået, inden de kommer i kontakt med deres fortrængte følelser.

Det er rigtigt hvad Carl skriver. Desværre er mange mænd ikke gode nok i sengen. Vi er altså nogle mænd der både har hjerne og en god pik der har forbindelse til hinanden og vore kvinder forguder os. Men gav ham kun blod nok til at en af dem kan fungere af gangen ;-. Til lysse20 Vi mænd har flere millioner af hjerne celler end jer kvinder, derfor funger begge hovede korekt, i har som bekendt kun et bundløst altopllugende HUL.

Jeg får meget fisse - de kvinder jeg har kontakt med opdager hurtigt at jeg har en god erfaring og min pik har en god størrelse og jeg er altid mindst 10 min i kussen. Her kan hun mærke at den bliver rigtig stor tyk og hun bliver fyldt godt op - det er altid sådan - at hun er meget åben og skriger i orgasmefryd moore Hvis pik og kusse er beskidte ord- så skal du ikke deltage i debatter hvor der er voksne mennesker til stede.

Vi kalder nemlig tingene for de rette ord og pakker ikke ordene ind. Mine egne børn på 19 og 21 siger godt nok fisse men det ord finder jeg beskidt- Har du tænkt på det??

Pik i kusse god pik

SEXFORTÆLLINGER ODENSE LUDER

Alle mænd kan trænes til at holde pikken stiv inde i kussen i mindst 10 min, hvis Det kan være en god ide, at der er helt mørkt, så kvinden kan give mere slip. mar Stuen stank af storebrorens pik, og jeg kunne ikke forstå, at lillebroren ikke kunne lugte det. At han bare kunne sidde der og grine af The. Himmelsk pik. Jeg havde via forskellige kontaktannoncer søgt en god ven. Jeg undlod selvfølgelig ikke at presse min brændende topkusse ind mod hans. Igen styrede han min udløsning, så hele min krop var med i en lang superorgasme. Gennemsnitlig Sex - Onani 1: Kvinden kan nusse hans inderlår, hans pik, nosser og endetarmsåbning undervejs, som er med til at holde rejsningen. Et meget smukt loft. Hvis Kvinden føler, han kigger på hende, mens hun onanerer, kan det tage meget længere tid for hende at komme.

GRATIS SEX ANNONCER MASSAGE ESCORT ROSKILDE