24/12/2017 Danske porne 0

tissesex sex med ældre damer

.

Det kan nok være at jeg gloede. Han stod lige foran mig og tissede i min retning med en kæmpepik. Den plaskende lyd gjorde, at jeg ikke kunne holde mig, jeg havde drukket temmelig meget saft den dag. Så jeg tissede i striden strøm lige over mod ham, mens jeg skrævede som en gal. Da han var færdig kom han hen og satte sig ved siden af mig.

Han sagde, at nu havde vi jo begge set hinanden, så han syntes, at vi skulle være venner. Jeg mærkede hans ene hånd på indersiden af mit lår, og jeg mærkede et stød i min krop.

Jeg vidste, at det var forkert, men jeg gjorde ikke noget forsøg på at stoppe ham. Jeg mærkede, at hans hånd gled længere op, mens jeg bævrede som et espeløv.

Jeg vidste, at han om nogle få sekunder ville berøre min lille fisse. Så spurgte han, om han måtte røre ved den. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg nikkede og lukkede øjnene. Så mærkede jeg hans fingre på mine skamlæber.

Det gav et sæt i mig og så var jeg leveret. Jeg var fuldstændig omtåget og svævede på en lyserød sky. Jeg forstod ikke mig selv, men jeg fik en uimodståelig trang til at sutte på hans pik.

Uden rigtig at vide, hvad jeg gjorde, stak jeg hånden frem og rørte ved hans pik uden på bukserne. Jeg spurgte, om jeg måtte og han nikkede. Jeg åbnede hans bukser og hev hans pik frem. Han gispede og stønnede. Jeg kunne ikke holde mig tilbage længere, jeg havde jo aldrig prøvet sådan noget før, men jeg følte, at jeg måtte sutte på den. Så jeg lænede mig frem og pikken kom nærmere og nærmere. Nu var jeg fuldstændig syg efter at få den i munden.

Jeg vidste, at der skulle komme noget hvidt, slimet stads ud ad den på et eller andet tidspunkt, men jeg var ligeglad. Jeg tog den i munden og pattede på den som en gal. Efter kort tid begyndte det at rykke i den og jeg mærkede at hands hånd trykkede mit hoved bagfra, sådan at jeg var nødt til at sutte videre.

Så sprøjtede han en ordentlig ladning ind i munden på mig og jeg var nødt til at synke det hele. Bagefter spurgte han, om han måtte slikke min fisse. Jeg skulle sætte mig oven på ham med fissen lige over hans mund. Jeg gjorde, som han ville. Da hans tunge berørte min fisse, mærkede jeg, at jeg skulle tisse igen. Jeg kunne slet ikke holde mig, så jeg tissede i striden strøm lige ind i munden på ham.

Jeg hørte, at han stønnede, åbenbart nød han det. Han drak som en gal. Hold da helt op, hvor var det en skøn oplevelse. Vi gjorde det mange gange siden den dag.

Det var selvfølgelig min lærer, som tog den på mig. Da han skulle sprøjte, ville han trække sig ud, men jeg sagde nej. Jeg ville mærke, hvordan det var, når en mand spøjtede sin sperm op i mig. Siden den dag kunne jeg ikke få nok, så jeg begyndte at spise p-piller.

Og så lod jeg mig kneppe af hvem som helst og alle sprøjtede deres sperm op i min fisse. Nej, hvor var det dog skønt. Det varede ikke længe, før alle i skolen vidste det. Da jeg var ca. Jeg suttede grådigt deres sperm i mig. Et par måneder senere fik jeg pludselig lyst til at drikke savl fra en St. Jeg kendte nogle som havde en sådan hund. En dag var de på besøg hos mig med hunden. Jeg havde jordens mindste trusser på og ingen bh, da det ringede på døren.

Der stode de med hunden, da jeg åbnede døren. Det var et ungt par, og det kan nok være, at han gloede, da han så mig, men jeg var ligeglad. Jeg så, at savlet flød som en tyk, slimet kage ud ad munden på hunden, og min første tanke var, at det ville jeg gerne sutte i mig. Efter kort tid lykkedes det mig at få hunden hen til mig. Jeg lagde mig på sengen og fik hunden til at kravle op over mig.

Den mærkede mit åndedræt og begyndte at slikke mig i ansigtet og i munden. Jeg åbnede munden så meget, det var muligt og den slikkede som en gal, mens dens savl flød ind i munden på mig.

Den bevægede sig frem og tilbage og jeg mærkede dens pik mellem lårene. Jeg drak grådigt dens savl mens jeg forsøgte at flå trusserne af.

Det var ikke let, men til slut lykkedes det. Dens pik var blevet stiv og jeg overvejede, hvordan jeg skulle få den ind i min fisse. Efter en hel del forsøg lykkedes det endelig. Den begyndte at oxe løs, og jeg lod den gøre som den ville.

Jeg suttede stadig dens savl i mig, da jeg pludselig mærkede at den sprøjtede op i mig. Det unge par gloede selvfølgelig med store øjne, men jeg var ligeglad. Nej, hvor var det dog lækkert. Fremover kneppede jeg med mænd og hunde uanset, hvem der så på. Og det gør jeg stadig. Man Holder ved at gå nøgen udenfor og Stå med krølede ben og så hvis man tisser kan man mærke det over hele kroppen Og Det Svier Uummm xD.

Jeg er ret sikker på at du er en pige. Jeg er "bare" en mand, men jeg kan da godt viderebringe et par tips: Jeg ved nogle piger trækker i meget stramme bukser, hvor sømmen går op og lukker for tishullet. Jeg har også læst om en pige, der brugte en lille porcelæns-skildpadde, som hun havde i trusserne, og som klemte på tishullet, når hun satte sig ned. Hun havde et job, hvor hun ikke bare kunne forlade sin plads og derfor brugte hun skildpadden og kunne på den måde holde sig i meget lang tid, når bare hun ikke rejste sig.

Men ellers er der vel ikke andet for, end at gå i gang med knibe-øvelserne. Det er jo altid rart at have gode tisse-muskler, så man kan holde sig, hvis man er i byen og ikke lige kan finde et sted at tisse.

Det bruger jeg jo også som mand - jeg kan nemlig også gå rundt i flere timer og nyde fornemmelsen af at skulle tisse. Det føles bare fedt på de dage, hvor man er tændt. Jeg vil lige fortælle jer at nu har vi prøvet det rigtigt 3 gange. Min mand er helt vild med det og jeg bliver bare så ophidset af at tisse han direkte i munden. Første gang troede han ikke på at jeg turde gøre det da jeg spurgte ham , og han blev meget overrasket da han fik en ordentlig tår , det var en varm og meget intim oplevelse for os begge to.

Anden gang spurgte han selv , om vi ikke skulle prøve det igen og der var jeg Meget trængende , han drak det hele og nyd det meget. I går gjorde vi igen og jeg havde forberedt mig ved at drikke en hel væske nogle timer forinden.

Jeg bliver utroligt tændt af vores lille leg og er ikke i tvivl og at det er noget vi forsætter med som ekstra kryddderi indimellem. Hej lækkert du og din mand nyder det sammen, og nu i finder nydelse i han slikker dig efter du har tisset er det vel oplagt at prøve skridtet videre.

Jeg prøvede det på min mand men det var bestemt ikke ham,faktisk har han ikke haft samme lyst til mig siden. Han er fuldt ud tilfreds med at drikke mit tis , til begges store tilfredshed. Det er så frækt at se hvor ophidset han bliver når jeg tisser ham i munden og det tænder mig meget , at han drikker det. Jeg bliver også meget liderlig af at blive tisset i munden, og har prøvet det med en del forskellige piger efterhånden, selvom det dog er noget der kræver at man kender hinanden ganske godt, før man spørger.

Et par tips, hvis I møder et lignende problem: Det smager alt for kraftigt. Det gør urinen mere alkalisk mere base - mindre syre , og ikke så sur. Derfor, hvis hun drikker masser af pepsi max'er eller cola light'er i stedet for vand, så smager det sødt efterfølgende.

Er der nogen der har et link med film på eller abre billeder? Altså hvor der er nogle der tisser i bukserne eller trusserne.. Skriv gerne hurtigst muligt. Hej gog50 Jeg vil virkelig gerne smage dit tis,eller de gyldne dråber som du kalder dem. Godt nok er jeg kun 15 år ,men jeg har altid haft en ting for ældre mænd. Hej Tisse drikkeren, det lyder som om at du er pige på 15 år? Jeg er en en dreng på 15 år som også helt vildt tænder på tissesex, tænkte på at vi muligvis skulle skrive sammen eller noget?

Jer er en voksen mand som gerne både tisser og drikker tis. Mail mig hvis nogen har lyst til lidt sjov. Nu er det jo snart forår, og det kan foregå f. Bor i det nordlige Østjylland. Hej jeg er en ældre kvinde på 39 år som også tænder utroligt meget på tissesex. Jeg har kun prøvet det 1 gang før, og siden da, har jeg ikke tænkt på andet. Hvis jeg synes det behager mig, så er jeg heller ikke bleg for at tage en stor fed lort i munden.

Jeg kan kontaktes via mail: Kun seriøse henvendelser tak. I må undskylde mit naive sprog, men når jeg læser jeres indlæg herinde, så sidder jeg og bliver helt våd i trussen.

Når jeg har været på toilet for at storskide eller tisse, så plejer jeg altid at tage et par fingre om i det og så slikke mine fingre rene bagefter, bare for at smage det. Men da det er begyndt at blive lidt kedeligt i længden, så søger jeg en anden, der vil gøre det på mig. PS, hvis man slikker på et toiletbræt, så kan man blive tændt af drenge for én gang Tænk over det. Mi[; t problem er at Jeg nu er blevet Hej karla, jeg er selv en dame på 36 som elsker tissesex, og gør det meget med min mand, jeg synes helt klart at du skal prøve at tisse ham i munden.

Skrive gerne tilbage om hvordan det er gået? Bagefter et varmt bad. Som med andre sexformer handler det jo om respekten og tilliden til hinanden. Det jeg tænder på ved denne sexform er at det er mega frækt og så at det er vådt, ligesom når man elsker vildt så sveden drypper Jeg er gift kvinde, mor til 2 og har overhoved ikke så meget gang i sex livet som dig.

Jeg tænder også på urinsex, tvivler stærkt på min partner gør, han er meget kedelig missionær. Jeg har prøvet lidt tisse leg. Det der tænder mig er varmen og den styrke sådan en stråle kan ha, den var også længere en de par ryk en spermklat giver. Lad dog være med at spilde dit liv med at have lyst til noget, som du ikke forsøger at leve ud. Sidste år fortalte jeg det til min kæreste,han fortalt at han selv havde gået med den fantasi.

Jag är en helt vanlig kille på 28 år från Sverige. Jag har tänt på kiss så länge jag vetat. Min flickvän brukar kissa på min balle och på ollonet men hon tänder inte något speciellt på det. Jag skulle vilja älska med en tjej som tänder på kiss, precis som jag, det skulle vara helt underbart! Du ska inte skämmas för att du tänder på kiss, det är fantastiskt skönt att känna någon annans kiss på sitt kön!

Jeg er en mand på 42 år der kender lidt til tissesex da mig og min kone leger med det ind i mellem. Jeg gik med disse tanker i flere år inden jeg turde fortælle min kone om dem , i starten afviste hun fuldstændig tanken om at lege med TIS , meget ulækkert mente hun.

Men efterhånden fik jeg hende overtalt til at prøve Hun tisser på mig i begyndelsen tissede hun på min mave når vi var i bad eller skulle i bad bagefter. Når vi leger med det nu er det altid som indledning til samleje , og foregår på den måde at min kone forbereder sig nogle timer i forvejen ved at drikke noget ekstra væske. Hos os foregår det ved at hun sidder lidt tilbagelænet på sengekanten med numsen helt ud til kanten Husk nogle badehåndklæder under og jeg ligger på knæ mellem hendes ben og slikker hende , når hun så har lyst stopper hun mig og begynder at tisse mig i munden Jeg nyder at drikke hver en dråbe bagefter slikker jeg hende igen , men som regel er vi så ophidsede at hun vil have mig op i sig med samme , og ofte kommer vi næsten inden vi er begyndt.

Andre gange sidder jeg tilbagelænet på gulvet og min kone står med spredte ben over mit ansigt og tisser langsomt samtidig med at jeg slikker hende. Så prøv jer frem , det kan være at man finder ud at det ikke er så farligt Ulækkert alligevel. Venlig hilsen mjyden mjyden hotmail. Hej Vi er et par på 48 og dyrker også tissesex. Ikke i munden eller ansigtet, men på hinandens kønsdele, mave og baller og det er bare lækkert.

Mange gange gør jeg det ved hende når jeg har sprøjtet min sperm op i hende og især når jeg tager hende bagfra og så tisser hende på skamlæberne og anus bagefter er helt vildt lækkert. Somme tider knepper jeg hende samtidig bagfra og når jeg så langsomt trækker pikken ud strømmer al tisset ud og hun onanerer samtidig. Bagefter sætter hun sig på hug over min stive pik og både sperm og tis sprøjter ud over min mave og stive pik og ned mellem ballerne, det er bare så liderligt og meget gerne på stranden - vi gjorde det her for 14 dage siden på Langeland, kanon frækt mask Vi elsker og praktiserer tissesex på gummilagen og gerne i gummitøj, da det ser frækt ud når det bliver vådt.

Det kræver god tid og forberedelse og oprydning bagefter. Drik rigeligt vand, det fortynder og øger trangen. Det er lidt svært at tisse under samleje, men kan sagtens fungere efter lidt øvelse.

Jeg trænger oftest ind i hende forfra, mens vi udveksler frække tanker og ønsker. Når pikken er i skeden er jeg nødt til at koncentrere mig og vente lidt, men det øger kun spændingen og intensiteten for os. Min kone bliver liderlig, når jeg så pisser langt ind i fissen på hende. Hun føler sig udfyldt og besejret i den forbudte leg.

Pisset føles fyldigere, varmere og mere vedvarende end sperm. Væsken skyller ud i hårde stråler og gør tøj og seng så glatte at vi nærmest glider sammen. Vi knepper voldsomt og kraftigt. Jeg afslutter altid med at pumpe sæd ind i hendes superglatte kusse.

Jeg tillader mig at svare selvom jeg ikke er en tissedame, men jeg tænder meget på det du skriver. At se dig tisse i bukserne,i strømpebukserne,i trusserne lyder bare for frækt. Jeg har læst om kvinder, der bruger det trick med at gå og tisse lidt ad gangen i bukserne når de for eksempel er ude og shoppe, og der ikke er nogen toiletter. I stedet for at vente, til de ikke kan holde sig længere, tisser de en lille tår i trusserne, og blive på den måde aldrig desperate, og kommer til at tisse det hele i bukserne på en gang.

Hvis man gør det lidt ad gangen, kan man for det første nyde fornemmelsen af det varme tis i skridtet, og for det andet bliver det næsten ikke synligt, og det kan nå at tørre hen ad vejen. Når det så bliver koldt, kan man tisse lidt igen.

Man kan jo have sorte bukser eller nederdel på, så det ikke ses så meget. Jeg er lidt misundelig. Jeg kunne godt tænke mig som mand at kunne gøre det samme, men det ses jo straks foran når jeg tisser i bukserne og jeg har ikke lyst til blebukser og lignende. Det var skønt at høre om kvinder, som også tænder på tissesex. Da jeg så mødte nin nuværende kone, var det noget af det første jeg fortalte hende.

Det lyder da meget spændende,sagde hun,så lad os prøve. Og vi prøvede, og vi prøvede. Men det var svært,hun blokerede, og når det lykkedes, kom jeg, og så havde jeg det skidt, vi kaldte det "Tørre op syndrom".

Men som tiden er gået, slapper vi af med vores sexualitet, og vi har det vidunderligt, vi har endda prøvet med andre. Det der er sværest med at have en lidt "sær" sexualitet, er at ikke have nogen at dele glæderne med. En mand bliver meget ophisset af en rigtig våd mis.

Gratis hjemmevideo telefonsex dansk

: Tissesex sex med ældre damer

Gratis gamle damer bedste escort københavn I kunne også gå i bad. Det, I skriver, er jo sådan set fordømmende, og jeg går ikke ind for, at man fordømmer andre. Så skal du bare se løjer. Gerne få nogle fif til hvordan jeg evt. Det gav et sæt i mig og så var jeg leveret.
MAND SØGER MAND TIL SEX PORNO FREE DK 74
KVINDE TILBYDER SEX ESCORT 2 NIGHT Modne kvinder med store bryster sexy piger
Søger en bolleven ældre kvinder til sex. for at vise til din dom den varme video Søger en bolleven ældre kvinder til sex, Tisse sex erotisk massage i odense. Disse sexy moms får ikke sex nok derhjemme, så de er konstant på rov efter en film og erotik sex er hvad, der venter dig i vores kategori med modne kvinder. nov Diskret Sex Danish Mom Porn Balleby Polske Ludere Sjofle Historier Guld Egerup Sex Sex Hellested Porno Med Nøgne ældre Damer Ny.

Tissesex sex med ældre damer

Tantra aarhus thai escorts club 5